SPIRITUAL FORMATION

Programma voor kringen/huiskerken

Cursus omschrijving

Verlang jij ernaar te groeien in je relatie met God, wil je leren hoe je het met-God leven leeft in de praktijk van het dagelijks leven? Sta je ervoor open om het volle-agenda-leven te verruilen voor het volle leven wat Jezus ons wil geven? Ben je bereid te reflecteren, iets nieuws uit te proberen, uitgedaagd te worden en je denken te vernieuwen? Ga dan het avontuur aan en schrijf je in voor Spiritual formation!

Een cursus waarin pastor Sylvia Oosterwijk als reisleider met je wil optrekken. Zij heeft een uniek Wesleyaans programma voor ‘geestelijke vorming in de praktijk’ ontwikkeld speciaal voor huiskerken/kringen.

Dit programma kun je eigenlijk niet alleen doen. Levensheiliging, gevormd worden naar het beeld van Jezus, is altijd heel persoonlijk, maar nooit individueel!! We hebben elkaar nodig. Heb je geen huiskerk, vriend / vriendin met wie je het samen kunt doen, maar wil je wel meedoen? Mail Sylvia, Zij helpt je graag om aansluiting te vinden.

Inschrijven:
Doe het samen maar laat iedereen zich persoonlijk inschrijven. Dan krijgen alle kringleden persoonlijk de mail met vlogs en opdrachten. 

Tijdens deze cursus gebruikt Sylvia de definitie over Spiritual Formation uit het boek “Routekaart voor geestelijke vorming” van Robert Mulholland. Je hebt het boek voor de cursus niet nodig,  mocht je het willen lezen, kun je het boek (€22,50) via Boekhandel Brugzicht bestellen.

  • Ontvang per mail het programma
  • Kijk de video’s
  • Ga aan de slag met de concrete opdracht
  • Deel met elkaar hoe het gaat, wat je ervaart en wat het met je doet.
  • Je kunt ook gespreksvragen downloaden waar je samen over kunt praten.
  • Je kunt als kring in je eigen tempo door het programma heen.